Skip to main content

Ook dit jaar een beachsport-9-daagse

Het succes van het afgelopen jaar heeft de organisatie doen besluiten om ook dit jaar zich weer in te zetten voor een beachsport-9-daagse. Uiteraard zullen alle activiteiten gedurende deze 9 op de beachvelden in Winterswijk plaats gaan vinden. Het programma zal niet echt afwijken van vorig jaar. Ook nu zal er op zaterdag 22 juni gestart gaan worden met een voetvolley toernooi voor zowel gevorderden als ook de recreanten. Teams kunnen worden samengesteld uit bijv. lokale voetbalverenigingen, vriendengroepen, buurtverenigingen etc. Deze categorie zal hoogstwaarschijnlijk meedoen voor de gezelligheid. Bij voldoende deelname zal er ook zeker ruimte zijn voor de meer bedreven beachvoetbalspelers. Veelal zijn deze te vinden onder de zaalvoetballers maar uiteraard ook veldvoetballers kunnen zich hiervoor opgeven.

De zondag staat in principe gereserveerd voor een kennismaking met het beachtennis. De bedoeling is om hier in de vorm van een instuif aandacht aan te geven. Veel tennisverenigingen beschikken over één of meerdere Padelbanen maar deze worden ruimschoots bezet door de leden van de vereniging. Mogelijk dat beachtennis een mooie variant kan zijn ter overbrugging naar Padel. Materialen zullen aanwezig zijn en de organisatie hoopt ook dat er een trainer aanwezig is.

Vanaf maandag tot en met vrijdag zullen de beachvelden zich weer vullen met veel recreatieve beachvolleybalteams bestaande uit bedrijventeams, vriendengroepen, buurtverenigingen en zusterverenigingen. Per avond is er plaats voor 15 teams in de diverse samenstelling namelijk dames, heren en mix en dan ook nog in de combinatie van 3 tegen 3 of 4 tegen 4. De eerste aanmeldingen zijn reeds binnen en dat ziet er al goed uit maar plek is er ook zeker nog.

Het laatste weekend van de 9-daagse zal staan in het teken van beachhandballen. Hier zullen regionale teams door HCW voor worden uitgenodigd om, evenals vorig jaar, deel te nemen aan de wedstrijden. Speel je zelf niet in een team kom dan eens kijken naar deze flitsende sport waarin behendigheid, slimheid en kracht met elkaar verenigd worden.

Wil je nadere informatie over één van bovengenoemde activiteiten stuur dan een berichtje aan beachsport@beachvelden.nl met vermelding waar Uw interesse naar uit gaat.

Terug

Delen