Skip to main content

Beachvolleybal

Een unieke samenwerking

Dankzij een unieke en goede samenwerking tussen handbalvereniging HCW en volleybalvereniging Skopein Wivoc hebben we in Winterswijk een toplocatie als het gaat om de beachsporten. Met een afmeting van 30 x 40m is er een beachlocatie tot stand gekomen waar menig vereniging jaloers op zal zijn. Het is een permanente locatie die in de zomermaanden beschikbaar is voor de leden van de twee verenigingen. Voor het volleyballen zijn er 3 velden die allemaal vrijstaand zijn met een uitloop van 5 meter aan de zijkanten en maar liefst 7 meter aan beide achterlijnen. Met de aanschaf van het topmerk Funtec beschikt men over materiaal wat ook voldoet aan de hoge eisen van de NeVoBo en FIVB.

De locatie is uiteraard in eerste instantie bedoeld voor de leden van de 2 verenigingen. Zij hebben in de zomer elk een vaste avond, deze wordt in gezamenlijk overleg bepaald. Willen derden gebruik maken van de velden dan kan dit door een mail te sturen aan beach@wivoc.nl.

Beachvolleybal abonnement

Het beachvolleybal abonnement maakt het mogelijk om gebruik te mogen maken van de beachvelden, zonder direct lid te zijn van Volleybalvereniging Skopein Wivoc. Dus als je wel graag in de zomer op het zand speelt, maar geen interesse hebt in de binnensport, kijk dan eens naar ons beachvolleybal abonnement!

Wordt lid van Wivoc!

Zin om te volleyballen? Geen zin meer in de sportschool maar lekker in teamverband trainen en volleyballen?

Lid worden