Skip to main content

Donateurschap

Tot nu toe was het binnen de volleybalvereniging WIVOC gebruikelijk dat de bijdrage voor een donateur een vaste hoogte kende van € 15,00.
Gelijk vele andere verenigingen heeft het bestuur besloten, mede omdat geluiden werden opgevangen dat er donateurs zijn die een hoger bedrag wensen te geven, dat met ingang van het nieuwe seizoen 2009-2010 de minimum donatie € 15,00 is en dat een ieder het vrijstaat een hogere bijdrage te geven. Wij juichen dit van harte toe! Alle bijdragen zijn van harte welkom!

Praktisch gezien betekent dit het volgende:

  1. Donateurs, die jaarlijks hun bijdrage voldoen
    Deze donateurs kunnen, na ontvangst van de brief waarin verzocht wordt de donatie te voldoen, het minimum bedrag overschrijven of (en wij hopen dat velen dat zullen doen) een hoger bedrag overschrijven.
  2. Donateurs, die via incasso hun bijdrage voldoen
    Deze donateurs ontvangen aan het begin van het seizoen een brief, met het verzoek aan te geven hoe hoog hun donatie het komende seizoen zal zijn. U kunt ook aangeven hoe de incasso moet plaatsvinden (één of in meerdere keren). Als u niets van zich laat horen, wordt de minimum donatie van € 15,00 (in één keer) geïncasseerd.

Wordt lid van Wivoc!

Zin om te volleyballen? Geen zin meer in de sportschool maar lekker in teamverband trainen en volleyballen?

Lid worden