Lid worden

Zin om te volleyballen? Geen zin meer in de sportschool maar lekker in teamverband trainen en volleyballen? Word lid van Wivoc! Voor jeugd, dames en heren, zowel recreatief als in competitieverband. Onze thuisbasis is de Sport- en Turnhal, aan de Spoorzone.

Interesse om lekker te gaan volleyballen? Kom een keer kijken of meetrainen!

Dinsdags zijn we sowieso in de sporthal te vinden, maar er kan ook op vrijdag avond, woensdag ochtend of woensdag avond gespeeld worden. Dinsdag in de Sport- en Turnhal en vrijdags ook in de Hazelder. De exacte trainingstijden zijn te vinden op de team-pagina’s.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over bijvoorbeeld contributie kosten, recreatief volleyballen, de mogelijkheden voor uw zoon of dochter, of (uw kind als uw kind nog wat jonger is) onze kindvriendelijke manier van volleybal leren (Circulatievolleybal vanaf 6 jr!)? Het is allemaal te vinden op de website!

Nu lid worden?

Dat kan! Download het onderstaand aanmeldingsformulier, vul hem in, en mail het ingevulde formulier (of een duidelijke foto of digitale kopie) naar ledenadministratie@wivoc.nl.

Op papier inleveren kan ook, print hem dan uit en lever hem in bij één van de bestuursleden (bijvoorbeeld op een trainingsavond) of per post naar:

Postbus 469
7100 AL Winterswijk
t.a.v. Ledenadministratie Wivoc


Aanmeldformulier Word Aanmeldformulier PDF