Skip to main content

Lid worden

Zin om te volleyballen? Geen zin meer in de sportschool maar lekker in teamverband trainen en volleyballen? Word lid van Wivoc! Voor jeugd, dames en heren, zowel recreatief als in competitieverband. Onze thuisbasis is de Sport- en Turnhal, aan de Spoorzone.

Interesse om lekker te gaan volleyballen? Kom een keer kijken of meetrainen!

Dinsdags zijn we sowieso in de sporthal te vinden, maar er kan ook op vrijdag avond, woensdag ochtend of woensdag avond gespeeld worden. Dinsdag in de Sport- en Turnhal en vrijdags ook in de Hazelder. De exacte trainingstijden zijn te vinden op de team-pagina’s.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over bijvoorbeeld contributie kosten, recreatief volleyballen, de mogelijkheden voor uw zoon of dochter, of (uw kind als uw kind nog wat jonger is) onze kindvriendelijke manier van volleybal leren (Circulatievolleybal vanaf 6 jr!)? Het is allemaal te vinden op de website!

Nu lid worden?

Dat kan! Download het onderstaand aanmeldingsformulier, vul hem in en vergeet niet uw handtekening te zetten. Mail het volledig ingevulde formulier (of een duidelijke foto of digitale kopie) naar ledenadministratie@wivoc.nl.

Op papier inleveren kan ook, print hem dan uit en lever hem in bij één van de bestuursleden (bijvoorbeeld op een trainingsavond).

Privacy

Op 25 mei 2018 is de nieuwe privacy wetgeving ingegaan. Het is daarom noodzakelijk het aanmeldingsformulier volledig in te vullen en te ondertekenen. Zonder handtekening voldoen wij niet aan deze wetgeving. De volledige privacy verklaring kunt u lezen door op de onderstaande link te klikken:
Privacy verklaring Skopein Wivoc

Ben je jonger dan 16 jaar dan is ook de handtekening van één van je ouders/verzorgers noodzakelijk.

Willen je ouders ook de nieuwsbrief ontvangen dan graag aan de achterzijde van het formulier de gegevens invullen. En ook als zij een ander telefoon of mobiel nummer hebben, kan dat hier worden ingevuld.

Wordt lid van Wivoc!

Zin om te volleyballen? Geen zin meer in de sportschool maar lekker in teamverband trainen en volleyballen?

Lid worden