Skip to main content

10 jubilarissen en een lid van verdienste bij Skopein Wivoc.

Afgelopen maandag werden tijdens de Algemene Ledenvergadering van Skopein Wivoc maar liefst 10 jubilarissen in het zonnetje gezet terwijl ook een van de leden werd benoemd tot lid van verdienste.

Bij de jubilarissen was het toch wel een unieke situatie want maar liefst 8 dames waren allemaal op 21 maart 1994 lid geworden van de vereniging. Dit op zich is al uniek maar daar komt nog bij dat de dames ook 25 jaar met elkaar op de woensdagochtend trainen oorspronkelijk in de sportzaal van de Stegemanschool en de laatste paar jaar trainen ze in sportzaal de Alma. En het blijft niet alleen bij het trainen want ook 4x per jaar hebben ze een recreatief toernooi. Dit alles bij elkaar heeft ertoe geleid dat de gehele trainingsgroep op 21 en 22 maart j.l. met elkaar op stap is geweest. Dat het gezellig was dat willen we zeker geloven.

Coen Beijers werd gehuldigd vanwege zijn 40-jarig lidmaatschap en uiteraard werd er ook even stil bij gestaan wat hij in al die jaren voor de vereniging zoal heeft gedaan. Een respectabele lijst verscheen op het scherm.

De volgende jubilaris was Ineke Beijers-Holders. Zij is al lid vanaf 1 februari 1969 en maakte dit jaar het 50ste lidmaatschap jaar vol. Ook van haar verscheen er een hele reeks van werkzaamheden welke zij voor de vereniging verricht heeft. Haar viel naast een mooi aandenken, bloemen en de traditionele Wivoc-handdoek een staande ovatie van de aanwezigen ten deel.

Als laatste werd Sandra Boogaard-Beijers voor het voetlicht gehaald. Zij had te kennen gegeven er even jaartje tussenuit te willen. Ruim 22 jaar heeft zij binnen de vereniging erg veel gedaan voor de jongste jeugd, onze CMV. Daarnaast was ze ook niet te beroerd om de catering voor het bloemencorso te verzorgen, een stroopwafel- en bloembollenactie op touw te zetten en nog veel meer (rand) zaken te regelen. Ook was zij de persoon binnen de vereniging die jarigen en kaartje stuurde of een blijk van medeleven wanneer er iemand was overleden. Dit allemaal onder de noemer van “Lief & Leed”. Voor het bestuur voldoende aanleiding om haar voor te dragen om tot “Lid van verdienste” te benoemen. Het applaus was voldoende voor een absolute goedkeuring door de vele aanwezigen.

 
Staand v.l.n.r. Gerrie Steenhuizen, Ans Udo, Coen Beijers, Mariël Frerichs, Francien Keulen, Margriet Broens
Geknield v.l.n.r. Sandra Boogaard, Ineke Beijers-Holders
Op de foto ontbreken Willian Mentink, Thea te Selle en Truus Hesselink wegens vakantie.
Terug

Delen