Skip to main content

2 keer net niet voor Skopein Wivoc H1

Het is Skopein Wivoc H1 nog steeds niet gelukt om de reeks verliespartijen stop te zetten. Zowel tegen Twente 05 als tegen Harambee moest Skopein Wivoc het onderspit delven.

Twente 05:

Wivoc moest op een maandagavond naar Enschede toe om een inhaalwedstrijd te spelen tegen Twente 05 in de Diekmanhal. Vanaf het begin wat de wedstrijd bleek dat het een spannende pot zou worden. De 1e set werd gewonnen door Skopein Wivoc met 25-23. De volgende set ging de andere kant op en Twente 05 pakte de 2e set met 25-23. De 3e set ging overtuigend naar Skopein Wivoc met een setstand van 25-16. Om de 4 punten mee naar Winterswijk te nemen was het van groot belang dat de laatste set werd gepakt door Skopein Wivoc. In een thriller trok Skopein Wivoc net aan het kortste eind en verloren ze de set met 24-26. Skopein Wivoc leek niet meer bij machte om de laatste set te pakken en moest de winst aan de tegenstander laten. Eindstand 5e set: 15-8. Eindstand wedstrijd 2-3.

Harambee:

In dezelfde week moesten de heren nog een keer naar Enschede toe. Ditmaal was het 1e herenteam van de studentenverenigingen Harambee de tegenstander. Skopein Wivoc begon de wedstrijd weer goed en won de eerste set met 25-21. De volgende set keek Skopein Wivoc snel tegen een achterstand aan en kon het niet meer recht trekken, de set werd verloren met 25-16. De 3e set leek op hetzelfde scenario af te stevenen als de 2e set, maar door een goede servicereeks van onze mid-man trok Skopein Wivoc de set toch naar zich toe. eindstand 3e set: 27-25. Skopein Wivoc en Harambee gingen de 4e set gelijk op maar harambee ging er met de setwinst vandoor en verzekerde zo een 5 setter. 4e set: 23-25. Wivoc begon sterk aan de 5e set en liep 5 punten uit. Harambee vocht zich terug naar 5-5. Skopein Wivoc pakte snel weer 4 punten achter elkaaer, 9-5. Harambee vocht zich weer terug en wist zelfs de setwinst te pakken met 16-14 en zo ook de wedstrijd te winnen. Eindstand 3-2.

Helaas weer geen winst voor Skopein Wivoc. Goed voornemen voor volgend jaar: weer wedstrijden winnen.