Skip to main content

Skopein Wivoc D1 pakt 5 punten tegen VV Forza

Na twee zaterdagen geen wedstrijd te hebben gehad, kon Skopein Wivoc D1 weer aan de bak tegen tegen VV Forza.
De wedstrijd in Laren werd verleden jaar gewonnen door vv Forza. Er moest dus wat rechtgezet worden.

De wedstrijd begon zeer spectaculair met een geweldige serve van onze Topper van de Week, Djamira Beijers. Zij serveerde een regelrechte ace, achter in het veld van de tegenstander. Wauw, wat deed ze dat goed!!

De eerste set begon Skopein Wivoc D1 sterk. Ze kwamen snel op voorsprong. Helaas was Manon Schreurs geblesseerd en nauwelijks inzetbaar. Zij werd zeer goed vervangen door Lieke Beusink, onze eigenlijke libero. Er werd goed gepassed, de set-up lag prima, waardoor er goed en degelijk werd aangevallen. Deze set werd gewonnen met 25-15.

De tweede set had hetzelfde verloop en werd gewonnen 25-16. Pien Fukkink uit dames 2 nam de plek van libero in deze wedstrijd. Dit deed ze erg goed. Met verschillende fireballs (spectaculaire hard geslagen ballen) van Madelon van den Berg en Esmé Schreurs vlogen de Winterswijkse dames door de set heen.

De derde set liep in eerste instantie wat moeizamer. Een paar kleine foutjes, door onrustig en onduidelijk spel zorgden er voor dat Skopein Wivoc D1, een paar punten achter kwam te staan. Milou van Dam werd vervangen door Mirte Leukenhaus. Zij viel zeer goed in. Door hard en geconcentreerd werken, wist men uiteindelijk de set te winnen met 25-21.

De vierde set verliep weer net zoals de eerste en tweede set. Met een paar hard geslagen ballen liepen de dames van trainer Wilhelm de Ruiter flink uit. Daarnaast werden er ook veel goed geplaatste ballen gespeeld. Niet hard, maar wel slim. De set werd gewonnen met 25-13. Met harde aanvallen, slim gespeelde ballen, en goede opslagen werd de wedstrijd zeer overtuigend gewonnen met 4-0. Skopein Wivoc D1 bedankt wederom de enthousiaste supporters, die er iedere keer weer trouw zijn.

Later op de avond organiseerde Skopein Wivoc D1 een Pubquiz in de kantine. De opbrengst hiervan gaat naar de SamenLoop voor Hoop, waar het team aan mee gaat doen op 6 en 7 juli. Heren 3 van Skopein Wivoc ging er met de prijzen van door. Het was een gezellige avond en Skopein Wivoc D1 bedankt iedereen voor het meedoen en de sponsoring. Al het geld komt ten goede van het KWF kankerfonds.