Skip to main content

3-1 overwinning voor Skopein Wivoc D1

Afgelopen zaterdag, vroeg in de middag, stonden de Winterswijkse dames klaar voor de wedstrijd tegen DIOS D1 in Dinxperlo.  DIOS staat onderaan op de ranglijst, waarbij het gevaar is dat je niet eigen spelletje kunt spelen. DIOS is echter een ploeg met zeer veel aanvalskracht, een team wat Skopein Wivoc D1 wel ligt.

De 1e set liep gesmeerd en werd er lekker gespeeld. Skopein Wivoc D1 deed waar ze goed in was. Ze maakten veel punten. De 1e set was snel gewonnen. De pass lag goed, waardoor Marijn Ros, als spelverdeelster, de ballen goed kon verdelen.  De 2e en 3e set verliep niet veel anders dan de 1e. In de 2e set was men af en toe het enthousiasme kwijt, waardoor DIOS weer een aantal punten kon scoren. Bij een achterstand van 7-11 kwam Marijn Ros aan serve. Mede door een goede serve (7x), kwam de sfeer en het enthousiasme terug in het team. Opvallend deze wedstrijd, waren de veelal goed en hard geplaatste ballen van Madelon van den Berg. Op aanwijzingen en tips van de coaches voerden alle speelsters van Skopein Wivoc D1 de opdracht, van de hoeken zoeken, goed uit.

Skopein Wivoc D1 zette door en zo wonnen zij de 2e én de 3e set.

De eerste 3 sets waren binnen, dan moet zo’n 4e set ook lukken, moet er gedacht zijn. De 4e set verliep redelijk aan de zijde van trainer Wilhelm de Ruiter, echter begon DIOS meer druk te zetten, waardoor de kracht van sommige aanvalsters van DIOS indruk maakte. Dit waren mooie punten voor DIOS. Het ging nog steeds gelijk op, maar bij set- en matchpoint voor Skopein Wivoc D1, was er wat onduidelijkheid, waardoor de Winterswijkse dames een aantal knullige fouten maakten. Dit zorgde voor een 26-24 winst voor DIOS.

Skopein Wivoc D1 pakte 4 punten deze wedstrijd, helaas waren de speelsters zeer teleurgesteld over die laatste verloren set.

Skopein Wivoc D1 bedankt het publiek die in de sneeuw zijn mee gereisd naar Dinxperlo.

Tot volgende week!  Dan speelt Skopein Wivoc D1 thuis om 17:00 uur tegen Vollverijs!


Terug

Delen