Skip to main content

3 evenementen in de laatste beachweek

In de afsluitende week op de beachvelden vonden maar liefst 3 evenementen plaats. Te beginnen op zondag 3 september het Obelink Huistoernooi. Het enthousiasme vanuit de deelname aan de beachweek bracht enkele sportievelingen van Obelink op het idee om een eigen huistoernooi te organiseren. Met maar liefst 9 teams (totaal ca. 50 beachers) werden de nodige wedstrijd gespeeld. Er werd fanatiek maar sportief gestreden. Na afloop van het toernooi werden de prijzen uitgereikt en was er nog een “kleine afterparty”. De wisselbeker ging naar team Tuin en volgend hoopt men deze bokaal succesvol te kunnen verdedigen. 

Een iets kleiner gebeuren was het verjaardagspartijtje van Suze Meinen. Met 5 vriendjes en vriendinnetjes waren zij woensdag 6 september te gast op de beachvelden. Een diversiteit aan volleybalspelletjes werden er met veel inzet en plezier gedaan ondanks de temperatuur van ca. 30 gr. Met de eigen playlist op de achtergrond kwam iedereen na 2 uur voldaan van het zand, uiteraard was er af en toe een “slokjespauze” ingelast. Het idee komt voort uit het boekje “Volleybal is Cool” wat door ex-trainer Wilhelm de Ruiter is geschreven en geïllustreerd door Monique van de Berg.

Last but not least was de afsluiting met het Bye, Bye Beachtoernooi. Ondanks de wat mindere opkomst kunnen we terugkijken op een bijzonder geslaagde ochtend/middag. De winnaars werden beloond met een grote strandhanddoek en voor iedereen was er een uitgebreide lunch en een paar drankjes na afloop

Terug

Delen