Skip to main content

4-0 overwinning voor Skopein Wivoc D1

Zaterdag 9 februari stond Vollverijs op het programma. Een middenmoter in de competitie. De vorige wedstrijd tegen Vollverijs wist Skopein Wivoc D1 5 punten binnen te slepen. Is dat weer gelukt? Zeker weten!

Vandaag was de Topper van de Week: Haylee Stokkink. Zij heeft de wedstrijd geopend met een mooie lange rally. Goed gedaan Haylee!

Daarna begon de wedstrijd met wat opstartproblemen voor Skopein Wivoc D1, waardoor ze tot halverwege de set gelijk op gingen.
Gelukkig ging de knop om. Minder slordigheden, betere pass en er werd goed en hard aangevallen. De eerste ‘fireball’ was voor Lotte Schonewille! Wat een prachtige bal rechtdoor, snoeihard op de 4 meterlijn. Daar had Vollverijs niet van terug, met 25-20 was de 1e set binnen.

De 2e set werd er door de Winterswijkse dames degelijk gespeeld. Af en toe kwam Volleverijs wat dichterbij, waardoor er weer net iets harder gewerkt moest worden om weer een voorsprong te pakken. Esmé Schreurs had deze set een mooi lange serve reeks. Zij mocht 6x achtereen serveren.
Met 25-21 werd deze set gewonnen.

Ook de 3e en 4e set was dit patroon zichtbaar. Prima spel, goede sfeer en af een toe een mooie uitschieter! De nieuwe Fireball-yell is aantal keer goed ingezet en ook de getrainde topspin-bal wist Manon Schreurs perfect in de hoek te plaatsen. In deze set heeft Madelon van den Berg 7x achtereen mogen serveren. Vollverijs had hier geen grip op.
Halverwege de 3e set was er in het gevecht om de bal, een botsing tussen Mirte Leukenhaus en Lotte Schonewille. De bal werd gered, maar helaas, voor Mirte moest zij gewisseld worden voor Milou van Dam.
De afgelopen weken is er flink getraind op het blok. Dat liet spelverdeelster Kim Klaver verschillende keren goed zien!
Met uitslagen van 25-18 en 25-17 hebben de dames van trainer Wilhelm de Ruiter laten zien dat Skopein Wivoc D1 vandaag de sterkste was.

Wat een fijn gevoel om weer 5 punten bij te kunnen schrijven!

Donderdag staat de wedstrijd tussen koploper Longa D1 en Skopein Wivoc D1 op het programma. Aanvang: 20:30 u. Wees welkom!!
Er wordt gehoopt op veel support vanaf de tribune.

Terug

Delen