Skip to main content

5 punten in Wehl voor Skopein Wivoc D1

In de 1e set gingen de rally’s en punten gelijk op. De tegenpartij, Halley D2 uit Wehl had veel servicedruk. Zij hadden ook een aantal harde aanvallen. Skopein Wivoc D1 moest flink aan de bak om punten te pakken. De dames uit Winterswijk hebben uiteindelijk nipt gewonnen met 25-27.

De 2e set begon als de 1e set. Weer had Halley D2 veel servicedruk. De dames van trainer Wilhelm de Ruiter hadden hier geen antwoord op. Hierdoor kwam Skopein Wivoc D1 achter te staan met 15-10. Mede door de goede en sterke verdediging hebben zij zich terug gevochten in de wedstrijd. Skopein Wivoc D1 kon de 2e set winnend afsluiten met 23-25.

Halley D2 begon in de 3e set meer fouten te maken, waardoor Skopein Wivoc D1 een lichte voorsprong kon opbouwen. Deze werd verder uitgebouwd en zo won Skopein Wivoc D1 de 3e set met 20-25.

De 4e set begon Halley D2 sterk. De Winterswijkse dames kwamen achter te staan met 13-9, maar ze kwamen terug. En hoe!! Iedereen, zowel in het veld, als aan de kant, droeg bij aan een geweldige inhaalrace. Men speelde gewoon een topwedstrijd. In zo’n wedstrijd is een achterstand dus zo weggewerkt. Inzet, motivatie en enthousiasme hielp Skopein Wivoc D1 deze set te winnen. 18-25.

0-4 winst voor Skopein Wivoc D1! Al met al een wedstrijd die gelijk opging, waarbij Skopein Wivoc D1 uiteindelijk 5 punten mee naar Winterswijk nam. Hierdoor is het verschil met de nr 1 op de ranglijst, nog maar 1 punt.
Wederom een bedankje aan onze supporters, die iedere keer weer trouw en vol enthousiasme aanwezig zijn.