Skip to main content

Skopein Wivoc MC1 wint met 4-0 van VIOS Eefde

Zaterdag 3 november speelde Skopein Wivoc MC1 een uitwedstrijd tegen VIOS Eefde MC1. De 1e set begon goed. Vanaf het moment dat Skopein Wivoc mc1 het veld op ging was er een goede concentratie en  was er zowel in het veld als langs de kant een goede sfeer. Dit bracht Skopein Wivoc op een 18-13 voorstand. Skopein Wivoc MC1 bleef goed bij het spel en dit zorgde ervoor dat de 1e set werd gewonnen met 17-25

De 2e set begon goed voor Skopein Wivoc MC1 . De concentratie zakte even weg, maar na een time out van de coach was Skopein Wivoc MC1 er weer helemaal bij. Het was een spannende set waarin VIOS Eefde MC1 veel heeft aangevallen, maar de verdediging van Skopein Wivoc MC1 stond deze set goed. De 2e set werd gewonnen met 21-25

De 3e set begon iets minder goed. De tegenstander pakte de eerste punten, maar Skopein Wivoc MC1 herpakte zich goed. VIOS Eefde speelde de ballen veel in het achterveld en hier was de verdediging niet altijd even best. Het stond nu 23-23. De spanning was zowel in het veld als bij de wissels erg hoog. De set werd uiteindelijk gewonnen met 23-25. In iedergeval de wedstrijd gewonnen, maar we gaan voor de 4e set.

De 4e set leek erg op de 1e set. Er werd goed gespeeld en er waren mooie aanvallen. VIOS Eefde was minder bij het spel door de tot nu toe 3 verloren sets, maar Skopein Wivoc MC1 bleef hun eigen spel spelen. Skopein Wivoc mc1 kwam op een voorsprong. Er was een goede sfeer en uiteindelijk werd ook deze set gewonnen met 25-15. Dit betekende dat Skopein Wivoc MC1 de wedstrijd met 4-0 gewonnen had. Skopein Wivoc mc1 neemt dus 5 punten mee naar Winterswijk en zoals beloofd door de trainster krijgt iedereen nu een chocolade reep.

Een geslaagde wedstrijd waarin er een goede sfeer was en iedereen goed heeft gespeeld.