Skip to main content

Beachvelden weer open vanaf 15 april a.s.

Zaterdag a.s. gaat het zeil er weer af en worden de bakstenen weer opgestapeld buiten de beachvelden. Het laatste blad zal in de komende week worden verwijderd en vanaf maandag 15 april zijn de beachvelden weer open. Voor de leden van Skopein Wivoc betekent dat men op de vaste donderdagavond terecht kan om een balletje te spelen. Afhankelijk van de belangstelling zal er wel of geen tijdslimiet van gebruik per veld worden ingesteld. Uiteraard zijn de velden ook naast de vaste verenigingsavond te reserveren. Dit kan via reserveringen@beachvelden.nl. Binnenkort verschijnen ook de aanmeldingsformulieren voor de regiocompetitie waarin in verschillende klassen gespeeld kan gaan worden. Skopein Wivoc heeft de organisatie aangegeven dat de maandagavond gebruikt kan worden voor deze regionale competitie.

Evenals vorig jaar zal er dit jaar ook weer een volleybalweek zijn. Deze begint op maandag 8 juli en loopt door tot en met vrijdag 12 juli. Overdag kunnen de scholen zich opgeven voor de clinics en ‘s avonds zijn de recreatieve groepen aan de beurt welke samengesteld kunnen worden binnen de bedrijven, vriendengroepen, stratenteams, overheden etc. Hier zal ook binnenkort op ingeschreven kunnen worden.

Voor de leden van Skopein Wivoc staat er op zondag 14 juli een “huistoernooi” op de planning. Tijdens dit toernooi zal er gestreden worden om de Docugroup-beker.

Terug

Delen