Skip to main content

Beachvolleybaltoernooien op de Winterswijkse Beachvelden

Ook komende zomer zullen er weer diverse beachvolleybaltoernooien gespeeld gaan worden op de beachvelden van Skopein Wivoc. Zowel de jeugd, de dames, als de heren kunnen aan hun trekken komen op redelijk niveau.

Het is het Junior Beach Circuit zal op 10 juni Winterswijk aandoen, met wedstrijden voor meisjes < 13 en de categorie meisjes < 19 jaar. Daarnaast zullen alle categorieën jongens de kans worden geboden om te spelen. Op 1 juli wordt het een meiden dag: in de categorieën < 15 en < 17 jaar krijgen zij de gelegenheid om hun kunnen te tonen. Voor de heren teams staan er op 3de divisie niveau toernooien gepland op 28 mei en 18 juni. Vorig jaar hebben hier de nodige Skopein Wivoc teams aan meegedaan waarbij mooie wedstrijden te zien waren. Op hetzelfde niveau als de heren krijgen de dames de kans om punten te verzamelen voor de nationale ranking op 16 en 23 juli. Dat beide toernooien direct achter elkaar gepland staan heeft te maken met de nationale kalender van het Beachcircuit.

Regionale heren competitie

Momenteel zijn er gesprekken gaande om een regionale heren competitie (promotieklasse / 1-ste klasse niveau) op te zetten. Hier zitten afgevaardigden van Grol, KSH, Elite Dynamo, Bovo en Skopein Wivoc met elkaar aan tafel. Zodra hier meer over bekend is zal dit natuurlijk worden medegedeeld.

Beachvolleybal voor iedereen

Natuurlijk hebben de leden van Skopein Wivoc ook de mogelijkheid om een eigen toernooi te organiseren, bijvoorbeeld met je team. Reserveren kan via de website van Stichting Beachvelden Winterswijk onder het item Agenda.

Voor de leden van Skopein Wivoc is de donderdagavond de vaste avond dat men gebruik kan maken van de beachvelden. Om aan een veel gestelde vraag gehoor te geven is er dit seizoen op deze avond tijd ingeroosterd voor "vrije inloop". Afhankelijk van de aanloop zullen er hiervoor velden worden vrijgemaakt. Het is de bedoeling dat hiermee alle Skopein Wivoc leden de gelegenheid krijgen om kennis te maken met het beachvolleybal.

Terug

Delen