Skip to main content

Brief aan de leden, donateurs en sponsoren

Beste leden, donateurs en sponsoren.

Natuurlijk de eerste vraag welke we aan elkaar stellen is:

”Hoe gaat het met jullie?” Waar je ook komt, wie je ook appt of mailt dit is de meest gestelde vraag. En terecht natuurlijk in deze onzekere rare tijd waar fictie nauwelijks te onderscheiden valt van de werkelijkheid. Ongetwijfeld zijn er leden die dagelijks met de harde feiten geconfronteerd worden door hun werk. Voor deze leden hebben we natuurlijk allemaal ongelofelijk veel respect en waardering en hopen dat zij ook binnenkort weer een normale werkdag onder normale omstandigheden hebben.

Ook onze sponsoren worden nu hard getroffen door de diverse maatregelen. Doordat de 1,5 meter afstand een “plicht” is geworden, zijn er vele zaken welke geen doorgang meer kunnen vinden of op een heel andere wijze ingevuld moeten gaan worden. Bedrijven die de deuren moeten sluiten maar ook bedrijven die door de genomen maatregelen veel minder klanten kunnen bedienen. Ook zullen er onder onze leden mensen zijn die noodgedwongen thuiszitten of jeugdleden die hun bijbaantje niet kunnen invullen waarmee ze geld wilden verdienen om bijvoorbeeld op vakantie te gaan. Je kunt je haast niet voorstellen dat er iemand is die niet op de een of andere wijze met de gevolgen van het coronavirus te maken heeft of krijgt.

Als je alles van de laatste 2-3 maanden op een rijtje zet kun je niet anders constateren dan dat volleyballen maar bijzaak is geworden. Maar wel een bijzaak welke je, nu het er niet is, gaat missen. Naast de trainingen en wedstrijden zijn het natuurlijk ook de sociale contacten, samen wat drinken, iets organiseren, kortom met elkaar optrekken als team. Het is allemaal heel vreemd dat we met z’n allen niet een normale competitie hebben kunnen afwerken, geen kampioenen kennen, een aangepaste promotie/degradatie regeling en niet gezellig samen kunnen afsluiten als team en als vereniging. Maar helaas het is allemaal niet anders en we zullen toch vooruit moeten kijken.

Dinsdag 21 april komt het kabinet weer met mededelingen omtrent de vervolgmaatregelen. Hierop aansluitend zullen wij als bestuur bij elkaar komen om te kijken welke gevolgen deze aanpassingen kunnen gaan hebben voor ons als vereniging. Middels de Nieuwsbrief brengen we jullie op de hoogte van de gevolgen maar wij verwachten eerlijk gezegd geen schokkende wijzigingen.

Wij wensen iedereen het allerbeste, een goede gezondheid en hou elkaar een beetje in de gaten!

Het bestuur

Monique, Frans en Geert

Terug

Delen