Skip to main content

De sport- en turnhal wordt studieruimte

Afgelopen donderdag zijn wij door wethouder Elvira Schepers op de hoogte gebracht van het feit dat de sport- en turnhal vanaf morgen, maandag 8 maart, gereed gemaakt gaat worden om als les- en examenlocatie voor het GKC in te zetten. Door de Corona maatregelen welke genomen zijn m.b.t. het voortgezet onderwijs ziet men geen andere uitweg dan deze. We moeten er tot eind juni/begin juli rekening mee houden dat deze situatie in stand blijft. Kortom al onze trainingen in de sport- en turnhal komen voor dit seizoen te vervallen. Of we straks nog in de andere zalen terecht kunnen is nog niet duidelijk. Niet leuk maar het is niet anders.

Wel zijn gisteren, zaterdag 6 maart, de beachvelden weer geopend voor de leden < 27 jaar. Er is gretig en goed gebruik van gemaakt ondanks dat in de ochtend de temperatuur nog rond het vriespunt was. Respect voor de CMV-tjes en hun trainers. De komende tijd bekijken we hoe het gaat en werken aan een scenario waarin iedereen weer buiten mag en kan sporten.

Het overleg van afgelopen donderdag met de leden van de diverse commissies heeft maar liefst 26 bruikbare ideeën opgeleverd voor alle geledingen binnen onze vereniging. Momenteel werken wij deze uit op haalbaarheid op korte termijn en middellange termijn. Woensdag a.s. wordt e.e.a. verder bekeken tijdens de bestuursvergadering. De insteek is om uiterlijk eind maart/ begin april de leden diverse sportieve mogelijkheden aan te bieden. Ook hierover houden wij jullie op de hoogte.

Monique, Frans, Bert en Geert

Terug

Delen