Skip to main content

Duidelijke zege voor Skopein Wivoc Heren 1

De wedstrijd tegen WSV Heren 1 moest gewonnen worden en het liefst met 4-0. Dat was de opdracht voor de heren van Skopein Wivoc. Skopein Wivoc is sterk begonnen met de eerste set. Door een goede servedruk en uitstekend blokkeerwerk werd er al snel een voorsprong behaald. De set werd ook afgesloten met groot verschil van 25-9. Waarom Skopein Wivoc bovenin staat werd meteen duidelijk gemaakt aan WSV.

De tweede set werd er ook goed geserveerd en de aanvallen van Skopein Wivoc kwamen goed door. Er werd meer geblokkeerd door WSV op het midden en daar hadden de buitenaanvallers van Skopein Wivoc een goed antwoord op. WSV had er wel een tandje bovenop gedaan maar dit bleek niet genoeg voor Skopein Wivoc die de set won met 25-15.

Al 2-0 en de beruchte derde set moest gespeeld worden. Skopein Wivoc zakte wat af en WSV kreeg wat moed. Echter deze moed werd snel naar beneden gedrukt door een geweldige aanval van Skopein Wivoc. De derde set werd, met wat meer moeite, gewonnen door Skopein Wivoc met een stand van 25-20.
Met de winst in de handen en de druk van de ketel kon de vierde set gespeeld worden. Skopein Wivoc speelde zijn eigen spelletje en maakte het WSV weer moeilijk. De set resulteerde in een verdiende 25-13 voor Skopein Wivoc.

5 punten binnen, nog steeds tweede in de poule en met goede zin hebben de heren een mooie wedstrijd laten zien.
Aankomende donderdag 12 April zal Skopein Wivoc Heren 1 aantreden tegen Victoria Heren 1 in Didam. Hopelijk weer winst en zekerheid voor de tweede positie.

Terug

Delen