Skip to main content

Een logistieke operatie of gewoon competitie?

Daar waar we het vorige seizoen nog gewoon konden spreken over “thuiswedstrijden van Skopein Wivoc” heeft het nu meer weg van een logistieke operatie. Het begint allemaal in de aanloop van deze wedstrijden met het schrijven van de getroffen coronamaatregelen voor spelers, officials en publiek. Op de verenigingswebsite www.wivoc.nl zijn deze te vinden. Wel even verstandig om deze voor het bezoek aan de sport- en turnhal goed door te lezen.

Door de maatregelen hebben we maar 40 zitplaatsen ter beschikking, gelieve alleen maar te komen voor die ene wedstrijd welke je graag wilt zien, kom niet te vroeg voor aanvang van de wedstrijd, niet schreeuwen of juichen, spelen we op door scheidingswanden gedeelde velden, klappen mag wel etc. Ook voor de spelers en officials gelden vergelijkbare regels maar we mogen wel gewoon gaan volleyballen.

De dames hebben na 1 wedstrijd tegen Vollverijs nu een weekendje vrij terwijl de heren van het eerste van Skopein Wivoc om 17.00 uur het gaan opnemen tegen Webton uit Hengelo. Zo aan het begin van de competitie blijft het aftasten en kijken waar de teams staan. Heeft het coronavirus roet in het eten gegooid tijdens de voorbereiding? Zijn beide teams op volledige oorlogssterkte? We zullen het gaan zien. Uiteraard spelen ook de overige teams van Skopein Wivoc hun 2de wedstrijd voor de competitie. Het volledige wedstrijdprogramma is ook te vinden op de website www.wivoc.nl.

Terug

Delen