Skip to main content

Eerste Beachvolleybal week in Winterswijk

Nu Skopein Wivoc aan haar 3de seizoen op de beachvelden begint is er besloten om een heuse BeachVolleybal week op te zetten. Een week waarin diverse mogelijkheden worden aangeboden om kennis te maken met het zand op sportpark Jaspers.

Van 5 tot en met 12 juli is er elke dag van alles te beleven op de beachvelden. Overdag kunnen scholen en organisaties zich aanmelden voor volleybalclinics gegeven door leden van Skopein Wivoc. Als alles meezit zal op donderdag 5 juli de avond worden geopend met een toernooi waaraan de 8 samenwerkende gemeenten uit de Achterhoek gaan strijden om de hoogste eer.
Daar waar op bestuurlijk gebied de samenwerking wordt gezocht zal op sportief gebied de onderlinge strijd worden aangegaan. De organisatie is nog bezig om een leuke opening te realiseren.

Op zaterdag 7 juli maakt het Skinny Binny sporttoernooi gebruik van de velden vanaf ’s morgens 10.00 tot ca. 17.00 uur. Nadien kan er natuurlijk ook weer gespeeld worden door de diverse teams. Op zondag 8 juli is het de beurt aan de jeugd om hun kwaliteiten in het zand te tonen.
Vanaf maandag 9 tot en met donderdag 12 juli is er overdag opnieuw ruimte voor de scholen, mensen met een beperking (of juist mogelijkheden) etc en ’s avonds kunnen teams van families, vrienden, straten, bedrijven etc. Vanaf 18.30 uur tot ca. 22.00 uur deelnemen aan het recreatieve toernooi. Afhankelijk van de aanmeldingen worden de categorieën bepaald. Het gaat om dames, heren en mixed teams waarbij 3 tegen 3 en 4 tegen 4 gespeeld gaat worden.

Opgeven kan via beach@wivoc.nl onder vermelding van de naam van het team, de contactpersoon, telefoonnummer en de gewenste categorie waarin men wil uitkomen. Kosten bedragen € 15,00 per team en dienen op de speelavond contant te worden voldaan. Ook zullen alle sportverenigingen nog een uitnodiging ontvangen waarbij de besturen worden uitgedaagd om tegen elkaar te spelen waarbij de organiserende vereniging Skopein Wivoc niet mee zal doen.

Terug

Delen