Skip to main content

Eerste overwinning Skopein Wivoc H1

Afgelopen zaterdag 10-11-2018 behaalde heren 1 van Skopein Wivoc zijn eerste winst. Er werd met 3-1 van Volga Heren 1 gewonnen. Het zou een lastige opgave worden voor Skopein Wivoc aangezien Volga in de middenmoot mee draait en Skopein Wivoc onderaan hangt in de poule. Echter bleek Skopein Wivoc Heren 1 deze zaterdag de boel te verassen.

De eerste set werd gewonnen door Wivoc met 25-16. Skopein Wivoc heeft hard gestreden en met veel blokwerk van de hoofd-blokkeerders en sterke aanvallen van de buitenaanvallers was Wivoc te sterk voor Volga.

De tweede set kwam Volga dichter bij maar kon Skopein Wivoc nog steeds aan het langste touw trekken met een uitslag van 25-21. Skopein Wivoc begon de set wat slap waardoor Volga een kleine voorsprong kon opbouwen. Aan het eind van de set was Skopein Wivoc weer aanzienlijk sterker en Won ook deze set.

De derde set werd op het nippertje gewonnen door Skopein Wivoc met een uitslag van 26-24. Wederom zoals de tweede set begon, begon ook de derde set. Skopein Wivoc was wat slapper waardoor Volga weer met een voorsprong kwam. Door goede reddingen vanuit het achterveld en afwisselend spel van de spelverdeler kon Skopein Wivoc Volga toch nog voorbij komen.

De vierde set was de focus weg en was Volga de winnaar met een setstand van 19-25. De vierde set was Skopein Wivoc op leek het. Het spel werd slapper en er werden meer fouten gemaakt. Dit resulteerde dan ook in winst voor Volga.

Terug

Delen