Skip to main content

Extra training voor B en C-jeugd tijdens herfstvakantie.

Een aantal trainers hebben het initiatief genomen om tijdens deze herfstvakantie extra uren in het veld te maken met onze B en C-jeugd. Woensdagochtend vanaf 9.45 uur stonden de eerste spelers en speelsters al in de sport- en turnhal om te starten met een trainingssessie van 3 uur.

Meisjes C1, Jongens/mix C1, meisjes B1 en B2 waren voor deze training uitgenodigd en hebben hier ruim gehoor aangegeven. Totaal 21 spelers en speelsters gingen om 10.00 uur van start met een warming-up, met of zonder muziek. Lopen, bewegen, reageren alle bewegingen passeerde de revue.

Goed is om te zien dat eenieder in beide trainingsgroepen (verdeling was dat de B en C-jeugd ieder een ½ sporthal ter beschikking hadden) goed met elkaar omging. De trainers Wilhelm de Ruiter, Esmé Schreurs, Corné Dingemans en Milou van Dam probeerden echt het uiterste uit dew groepen te halen maar waar ook plek was voor een grap en een geintje.

Als je zo’n trainingssessie ondergaat hoort daar natuurlijk ook wat fruit bij en daarvoor was gezorgd in een originele verpakking.

Tijdens een korte pauze kreeg de C-jeugd te maken met enkele volleybalspelregels en tekens van scheidsrechters terwijl de B-jeugd na afloop zich ging verdiepen in “wat is teambuilding”. Na afloop werd al wel duidelijk dat de jeugd graag dergelijke extra trainingen erg weet te waarderen.

Terug

Delen