Skip to main content

Forse overwinning voor Skopein Wivoc D1

Zaterdag 24 november stond er voor Skopein Wivoc D1 een spannende wedstrijd op de planning. De dames van Skopein Wivoc moesten aantreden tegen Halley D3 dat 2e op de ranglijst staat.

Deze week was Fleur Vogel onze “Topper van de week”. Zij mocht dan ook beginnen aan deze spannende wedstrijd. Fleur, wat was je goed en wat hebben we genoten van je oplettendheid, je vragen en je enthousiasme. Bedankt!

In de 1e set begon Skopein Wivoc D1 vol enthousiasme aan de wedstrijd. Punt voor punt liepen ze steeds een beetje uit. In de verdediging was Skopein Wivoc D1 erg sterk. De rally’s duurden lang, waardoor het lastig was om gelijk punten te scoren. Halley D3 verdedigde ook goed, maar Skopein Wivoc trok aan het langste eind en won de eerste set met 25-18.

De 2e set begonnen de dames van trainer Wilhlem de Ruiter weer vol goede moed. Het sfeertje zat er goed in en iedereen zong lekker mee. De servicedruk lag aan de kant van Skopein Wivoc D1 weer goed. Punt voor punt liepen zij steeds weer verder uit. Deze set werd gewonnen met 25-16.
2-0 voor, wie had dat gedacht! 

Vol enthousiasme begonnen de Winterswijkse dames aan een nieuwe set. De rally’s werden steeds langer. Beide teams verdedigden erg goed. Het blok werd goed gezet, zo ook de 2 super blokkeringen van Kim Klaver, de spelverdeelster van Skopein Wivoc D1. Om en om maakten Skopein Wivoc en Halley de punten. Het werdsteeds spannender, Skopein Wivoc D1 stond op een gegeven moment zelfs 3 punten achter, maar door enthousiast, positief en geconcentreerd spel, trokken zij de 3e set naar zich toe. 25-22. 

De 4e set leek op de 3e set. Beide teams waren weer goed aan het verdedigen. In deze set liep Skopein Wivoc eerst achter de feiten aan, maar ze zijn perfect terug gekomen. Door weer een goede pass, set up en aanval maakte Skopein Wivoc D1 het beslissende punt. Skopein Wivoc won de set met 25-22.

Een goede 4-0 overwinning van Skopein Wivoc D1 waar ze trots op kunnen zijn!

Graag bedanken wij de vele (trouwe)  supporters op de tribune, super dat jullie altijd zo enthousiast zijn! Volgende week hebben we een drukke planning; zaterdag spelen wij tegen Halley D2 waarna we op maandag 3 dec tegen Isivol mogen aantreden. Hopelijk kunnen we beide dagen weer wat punten meenemen richting Winterswijk


Terug

Delen