Skip to main content

Heren 1 sluit seizoen met verlies af

Helaas zijn de heren van Skopein Wivoc er niet in geslaagd om de competitie met winst af te sluiten. In Duiven werd de laatste wedstrijd met 3-1 verloren. Dat er eigenlijk niets meer te halen was zorgde er voor dat de ploeg uit Winterswijk volledig ontspannen aan de wedstrijd kon beginnen. Dit gebeurde misschien wel een beetje te ontspannen. Reflex was duidelijk uit op revanche. De wedstrijd in Winterswijk was met 4-0 voor het team van Geert Beijers.

Tot halverwege de eerste set keken de gasten tegen een achterstand van 6 punten aan. Het verschil was pas bij de stand 20-20 weggewerkt. Toch boden de mannen uit Duiven goed weerstand maar konden niet voorkomen dat Skopein Wivoc de setwinst pakte met 25-23.

De volgende drie sets waren allemaal voor de thuisploeg. De verschillen waren niet echt groot maar juist op de beslissende momenten scoorde zij wel terwijl de Winterswijkers dan net moesten passen. Met 25-19, 25-18 en 25-20 toonde Reflex uit Duiven dat zij niet voor niets in de tweede helft van de competitie de meeste punten wisten te pakken.

Het herenteam van Skopein Wivoc eindigde op een keurige 4de plaats in de eindrangschikking, twee plaatsen hoger ten opzichte van het seizoen 2015-2016. Komende tijd zal er door de technische commissie gekeken worden hoe men de plek van vertrekkende trainer/coach Geert Beijers kan invullen.