Skip to main content

Heren Recreanten 2e plek in speelronde 2

Skopein Wivoc Heren 2 speelden op 22 november de 2e ronde in de Lettercompetitie in poule A. De eerste wedstrijd werd gespeeld tegen IJzerloHeren 1 en begon stroef. Schrale troost was wel, dat wij in de eerste set de meeste punten scoorden. Echter ging de eerste set verloren met 14 – 19. De tweede set werd door hard werken en resultaat-volleybal wel binnen gesleept; 19 -17. 2 – 2 eindstand (per gewonnen set krijgt een team 2 punten).

De tweede wedstrijd werd gespeeld tegen  Bovo 2, dat in de vorige ronde verassend promoveerde naar de A-poule. De eerste set werd gewonnen met name door een beresterke Thijs op midden 23  – 14 . De daarop volgende set verliep relaxed en verzorgd met zelfs voor setupper Barry gelegenheid om aan te vallen én te scoren; “Doet ie anders nooit!” 18 – 12. 4 – 0 eindstand.

De laatste wedstrijd speelden we tegen Bovo 1;  altijd een geduchte tegenstander. Door de spanning gaven we teveel Sinterklaas-cadeautjes weg en verloren de set met 18 – 13. Maar de schouders eronder in de laatste set van die avond en verrek! We liepen door stabiel spel uit met 7 punten bij 07 – 14 en konden de voorsprong zelfs uitbouwen naar 11 – 21. Dit was weer niveau voor NK. Eindstand 13  – 21 en dus een terechte 2 – 2.

Weer punten verdient voor rechtstreekse plaatsing richting Gelderse Kampioenschappen.