Skip to main content

Heren recreanten van Skopein Wivoc beginnen goed aan nieuwe seizoen

Afgelopen donderdag was de eerste ronde van de lettercompetitie. Deze ronde was een goede test voor de recreanten die dit seizoen een nieuwe trainer hebben. Onder leiding van deze nieuwe trainer wordt gewerkt aan een manier van spelen die beter herkenbaar is, meer structuur bied en zorgt voor meer spelplezier.

Door een afzegging bestond poule A deze keer uit drie teams, en werd er een volledige competitie gespeeld in plaats van een halve. De eerste wedstrijd werd met vijf man gespeeld tegen Hofnar-Bovo. Beide sets werd er met veel inzet gespeeld en gingen gelijk op. De eerste set ging verloren met 1 punt verschil, de tweede set werd gewonnen. De tweede wedstrijd werd gespeeld tegen Actief IJzerlo (nu wel met 6 man). De eerste set werd er goed gespeeld, maar het duurde even voor we op elkaar ingespeeld waren, waardoor de set verloren ging. De tweede set konden we elkaar goed vinden en deze werd gewonnen.

Na een korte pauze mochten de recreanten nogmaals spelen tegen Hofnar-Bovo en Actief IJzerlo, deze ronde gingen ondanks goed spel beide set verloren tegen Hofnar-Bovo, en ook de eerste set tegen Actief IJzerlo ging verloren. In de laatste set werd weer gewonnen, met een mooie tweede plek als resultaat

Terug

Delen