Skip to main content

Heren Skopein Wivoc blijven winnen

Ook in de vijfde wedstrijd op rij wisten de heren van Skopein Wivoc de winst te pakken. Dit keer was het Vollverijs uit Terborg dat aan de zegereeks werd toegevoegd. Het werd een bijzonder eenzijdige wedstrijd waarbij de mannen uit Winterswijk vrijuit konden spelen. De tegenstander kwam opdagen met slechts 6 spelers en hadden geen coach op de bank zitten. Weinig inspirerend spel was dan ook het gevolg.

De eerste set was eigenlijk ook gelijk de meest spannende set, als je hier tenminste van kunt spreken. Vanuit een redelijke opslag en een redelijke blokkering kon Skopein Wivoc bouwen aan een regelmatige voorsprong. Bij 21-16 namen de gasten nog wel een time-out maar deze mocht niet baten. (25-20)

De volgende 3 sets ging het steeds minder aan de kant van Vollverijs en kon trainer/coach Geert Beijers alle spelers inzetten op de diverse plekken in het team. Eigenlijk gaf Vollverijs zich al gewonnen. Middels de setstanden van 25-16, 25-15 en 25-10 werd een verdiende 4-0 overwinning geboekt.

Goed was te zien dat de heren van Skopein Wivoc niet mee gingen in het matige spel van de tegenstander en probeerde middels mooie combinaties aan het net het publiek nog te vermaken. Met nog 3 wedstrijden te gaan lijkt de vierde plaats op de eindrangschikking reëel haalbaar. Zaterdag a.s. staat de uitwedstrijd tegen Elite/Dynamo uit Neede op het programma. Veelal zijn dit leuke wedstrijden waarbij beide ploegen aan elkaar gewaagd zijn.