Skip to main content

Heren Skopein Wivoc haken af bij top drie

Door de 4-0 nederlaag tegen Bovo in Aalten haken de heren van Skopein Wivoc voorlopig af voor een plaats bij de top drie. Eigenlijk was de thuisploeg op alle linies beter dan de gasten.

De eerste set was uiteindelijk de meeste spannende set. Bovo bouwde al snel een ruime voorsprong op, maar Skopein Wivoc is tot een goede partij volleybal in staat. Bij time-outs op de stand van resp. 16-12, 18-18 en 23-21 trok Bovo met 27-25 aan het langste eind.
In de tweede set had de ploeg uit Winterswijk geen antwoord op de servicedruk van Bovo. Sterk variërend in zowel de plaats als de snelheid nam Bovo ruim afstand en won deze set met 25-12.
Ook in de derde set kwamen de mannen van Skopein Wivoc niet onder de servicedruk vandaan en begon ook de aanval bij Bovo nog beter te lopen. (25-15).
Nagenoeg eenzelfde beeld gaf ook de vierde en tevens laatste set te zien. In de beginfase nam Skopein Wivoc nog wel een kleine voorsprong, maar dit duurde helaas maar even. Via 6-8, 10-10 en 11-16 ging deze set met 25-18 naar de ploeg uit Aalten en de uitslag van 4-0 was een feit.

Komende 2 weken zijn er voor de heren geen wedstrijdverplichtingen, maar op zaterdag 18 februari is koploper (en kampioenskandidaat nummer één) Volga de tegenstander in een thuiswedstrijd welke gespeeld gaat worden in sportzaal de Hazelder. Aanvang 17.00 uur.