Skip to main content

Inleveren kleding

Begin van dit seizoen heeft bijna iedereen nieuwe kleding gekregen. Nu we een echte kledingcommissie hebben, gaan we deze kleding ook weer innemen. Iedereen dient de kleding in te leveren op dinsdag 9 mei a.s. tussen 18.30 – 20.00 uur in de sport- en turnhal. De kledingcommissie is dan aanwezig om alles in ontvangst te nemen. De bedoeling is dat zij alles controleren op compleetheid en eventuele mankementen (laten) herstellen. Bij het ontbreken van een kledingstuk is men persoonlijk verantwoordelijk en zullen eventuele kosten worden verhaald op de betreffende persoon. Het mag duidelijk zijn dat alles schoon en gewassen dient te zijn voordat het wordt ingeleverd.

Recreantenteams welke meedoen met het bedrijventoernooi kunnen in overleg met de kledingcommissie een afspraak maken wanneer en waar men de tas met shirts in kan leveren. (Voor de contactpersonen: zie materiaal-/kledingcommissie)

Voor aanvang van het komende seizoen zal de kledingcommissie er voor zorgen dat alle teams tijdig de benodigde kleding ontvangen.

Het bestuur

Terug

Delen