Skip to main content

Jeugd Skopein Wivoc 3 kampioen en 3 CMV-teams naar de Regiokampioenschappen

Afgelopen zaterdag 15 april speelden de vier CMV Niveau 4 teams van Skopein Wivoc de laatste wedstrijden in de competitie poules E, F en G in Sporthal de Paasberg in Terborg. Alle teams draaiden gedurende de competitie mee in het bovenste deel van het klassement.

Tijdens deze laatste wedstrijden werd er flink gestreden om de tweede plekken in de competitiepoule E en F. Het waren spannende wedstrijden die allen gewonnen werden door beide Skopein Wivoc-teams. Hiermee plaatsten beide teams zich voor de Regiokampioenschappen. In de competitie van poule G domineerden de meiden van Skopein Wivoc 3 de laatste weken door zich met 8 punten los te spelen van de concurrentie. Op deze laatste competitiedag wisten zij de eerste wedstrijd tegen Skopein Wivoc 4 gelijk te spelen. Na een relatief makkelijke eerste set werd de tweede set verloren en deze ging dan ook verdient naar de meiden van Skopein Wivoc 4. De tweede wedstrijd tegen KSV herpakten de meiden van Skopein Wivoc 3 zich en wisten deze te winnen waardoor het kampioenschap en ook deelname aan de Regiokampioenschap binnen was.

De Regiokampioenschappen waar de drie geplaatste Skopein Wivoc teams zullen uitkomen is op 22 april en worden gehouden in Sporthal “de Bult” in Vragender.

Terug

Delen