Skip to main content

Jubileumdag

Op zaterdag 2 september heeft Skopein Wivoc haar 50-jarig jubileum gevierd. Een dag vol activiteiten en voor ieders wat wils.  ’s Morgens de start met een 6-kamp voor de jeugd, vanaf 12.30 uur een beachtoernooi voor leden en oud-leden, een heuse reünie en natuurlijk een officiële receptie voor zusterverenigingen, sponsoren, B & W van Winterswijk. Tijdens deze receptie werden er 5 leden gehuldigd vanwege het feit dat zij 50 jaar lang lid zijn van Wivoc.

Het betreft allemaal heren t.w.

Jan Mulder (erevoorzitter en medeoprichter), Wim Greven, Joop Beijers, Joop Doornheim en Wim Navis. Zij ontvingen allemaal een speciaal in kristal afgebeelde foto van henzelf en het jubileumlogo van de vereniging.

Laatstgenoemde, Wim Navis, werd benoemd tot erelid van de vereniging.

Hiermee was de koek nog niet op. Burgemeester van Winterswijk, de heer Joris Bengevoord, had nog een verrassing voor een van de leden en hij verzocht Ineke Beijers-Holders op het podium te komen. Naast haar grote verdienste binnen de vereniging als speelster van het 1ste damesteam en later als trainster voor zowel de jongste jeugd als de “oudere” recreant, maakt zij zich ook zeer verdienstelijk binnen de Winterswijkse gemeenschap. Bloemencorso, Avond-4-daagse, mantelzorger, lid cliëntenraad Marga Klompe en als veldomroepster bij FC Winterswijk. En dit alles gedurende zeer vele jaren.

Dhr. Bengevoord gaf aan dat dit op Paleis Noordeinde niet onopgemerkt was gebleven en dat zij werd benoemd tot lid van de Orde van Oranje-Nassau. Hij spelde de volledig verraste Ineke Beijers de bijbehorende onderscheiding op.

Hierna volgden de nodige felicitaties over en weer en zette de receptie zich voort.

’s Avonds was er nog een bijzonder geslaagde feestavond bij hoofdsponsor Skopein.

Het is een jubileum geworden om nooit te vergeten zowel voor bestuur als leden. Met alle dank aan een geweldige jubileumcommissie.

 

 

Terug

Delen