Skip to main content

Koploper Volga te sterk voor heren Skopein Wivoc

Afgelopen zaterdag toonde de heren van Volga uit Gaanderen waarom zei de koploper zijn in de promotieklasse. De heren van Skopein Wivoc gingen erg goed van start en namen heel brutaal een voorsprong in de eerste set. Bij de stand van 15-13 namen de gasten uit Gaanderen de eerste time-out (wat achteraf ook de enige bleek te zijn). Deze pakte goed uit en resulteerde in een 15-17 voorsprong. Tijd om een eerste time-out aan te vragen aan Skopein Wivoc zijde. Een spannende strijd om de setwinst volgende waarbij Volga toch altijd een aantal punten voor bleef op de thuisploeg. Een time-out bij de stand 20-22 bracht helaas niet de ommekeer en met 23-25 ging de winst naar de gasten.

Zowel de tweede als derde set gaf een toch sterker en gevarieerde spelend Volga te zien. Met alle ervaring uit de 2de divisie wisten zij beide sets winnend af te sluiten. 17-25 en 15-25.

De heren van Skopein Wivoc begonnen in de vierde set met de basisopstelling, maar helaas bleek ook deze niet voldoende om een setje van de koploper af te snoepen. Gedecideerd speelden de gasten ook deze laatste set en wonnen verdiend met 13-25. De set en de wedstrijd met 0-4.

De heren van Skopein Wivoc konden naar afloop niet anders zeggen dat dit een verdiende overwinning was voor de toekomstige kampioen. Het team van Geert Beijers zal zich moeten richten op de 4de plaats in de eindrangschikking.

De eerste komende thuiswedstrijd van Heren 1 is dinsdag 7 maart om 21.00 uur tegen naaste concurrent Favorita uit Dinxperlo. Deze wedstrijd moet gezien de stand op de ranglijst door de heren uit Winterswijk gewonnen worden om aanspraak te maken op deze vierde plek.

Terug

Delen