Skip to main content

Longa D1 te sterk voor Skopein Wivoc D1

Donderdagavond 14 februari was het zover. De kraker tegen Longa D1.
Na een goede voorbereiding zijn de Winterswijkse dames voltallig afgereisd naar Lichtenvoorde. Skopein Wivoc D1 én het in grote getale meegereisde publiek was er klaar voor!

De 1e set begon Skopein Wivoc D1 sterk en liepen uit op een zeven punten voorsprong. De sfeer zat er goed in en er werd gevochten voor wat men waard was. Longa D1 kwam echter sterk terug en tot het laatste moment was deze set spannend. Deze set werd nipt verloren door Skopein Wivoc D1 met 25-23.

De 2e en 3e set kwamen de dames van trainer Wilhelm de Ruiter niet in het spel en was Longa D1 echt sterker.

Als team was men niet in staat om hier een verandering in aan te brengen. Er werd onrustig en gehaast gespeeld. Naast de paar mooie en rake klappen, maakte Skopein Wivoc D1 veel onnodige fouten. De servicepass werd niet goed bij de spelverdeelster gebracht, waardoor de aanvalsters aan het net, niet goed bediend konden worden. Met setstanden van 25-16 en 25-11 moest er wat gebeuren aan Winterswijkse kant. Nog beduusd door de 3-0 achterstand, was men er op gebrand om de laatste set te winnen. Vol goede moed begon Skopein Wivoc D1 aan de 4e set. Deze set lukte het wel en lieten zij zich van hun beste kant zien.

Nu liet Skopein Wivoc D1 zien, hoe het kan gaan wanneer alles klopt! Met een mooie setstand van 15-25 wist Skopein Wivoc D1 deze set overtuigend te winnen.

Longa D1 was helaas een maatje te groot en er werd met 3-1 verloren. De Winterswijkse dames zullen nu moeten gaan strijden voor een 2e plek in de competitie. Hier gaat men voor! Het geloof is er!

Het meegereisde publiek wordt bedankt voor hun enthousiasme en support.

Terug

Delen