Skip to main content

Nieuws van de Beachvelden

Beste leden, bijzondere leden, donateurs en sponsoren.

De zomermaanden zijn aangebroken en de zaal is intussen ingeruild voor het zand door die leden welke het beachen leuk vinden naast de zaalcompetitie. Zoals eerder aangegeven is er het één en ander gebeurt m.b.t. de samenwerkingen maar dit laten we nu definitief achter ons. Wij kijken graag vooruit! Zien veel mogelijkheden voor het gebruik van de beachvelden door zowel leden van onze vereniging als van HCW. Een mooie start hebben we al gemaakt met enkele clinics gegeven aan leerlingen van Schaersvoorde, Graafschap College en een groep mensen met een beperking (andere kwaliteiten) No Jump Volleybal is ook gestart op het zand. Voor het laatste geldt dat deze vorm van volleyballen bijzonder geschikt is voor leden die vanwege lichamelijk ongemak niet meer voluit kunnen volleyballen. Elke donderdag van 18.00 – 19.00 uur bij voldoende deelname. Mocht het huidige tijdstip een probleem zijn laat het even weten want op de beachvelden hebben we meer mogelijkheden. Hopelijk tot snel!

Beachvolleybal week van 20-24 juni.

Met ruim 30 inschrijvingen heeft de toernooicommissie een mooi schema kunnen maken voor alle teams, met dank aan Bianca en Nivard. De speelavonden zijn op maandag-, dinsdag-, donderdag-, en vrijdagavond vanaf ca. 19.00 uur. Kom gerust een keertje kijken. Het wordt zeker leuk om te zien en gezellig om te beleven maar…….. natuurlijk ben je ook welkom als vrijwilliger. Een avondje een bardienst draaien of helpen bij de wedstrijdleiding of het verrichten van hand en spant diensten. De opbrengsten worden o.a. besteed aan activiteiten op en verdere aankleding van de beachvelden. Een berichtje via de mail beach@wivoc.nl, een appje aan 0610080787 of gewoon je melden bij Heidy, Koos of Geert. We moeten het samen doen.

Reserveringen buiten de geplande Skopein Wivoc dagen.

Zoals eerder aangegeven heeft de vereniging op dinsdag-, woensdagavond en zaterdagmiddag haar vaste momenten op de beachvelden. Wil je dus wekelijks beachen dan kun je dat op genoemde momenten reserveren. De avonden hebben we in 2 blokken opgedeeld. Blok 1 van 19.00 – 20.30 uur en blok 2 aansluitend van 20.30 – 22.00 uur. Momenteel is het eerste blok op de dinsdag helemaal vol door de reservering van D4 (veld 1, Dames recreanten (veld 2) en Dames 1 (veld 3) Het tweede blok en de woensdagavond zijn nog vrij. De zaterdagmiddag is vanaf 14.00 uur bestemd voor vrije inloop. In overleg met de aanwezigen wordt gekeken wat men wil en in welke samenstelling. De overige momenten om te beachen kun je per week aanvragen en we kijken dan of er ruimte vrij is.

Hopelijk zien we jullie binnenkort op de beachvelden.

Heidy, Koos en Geert

Terug

Delen