Skip to main content

Nieuws vanaf de beachvelden

De zon schijnt weer regelmatig, de meeste voorbereidingen op de beachvelden zijn afgerond. Wij hebben er zin in, hopelijk jullie ook!

Vanaf 1 Mei willen gaan we starten met een indeling op de zondagmiddag

VeldTijdJeugd/SeniorenDoel
112.30 – 14.30 uurJeugd en Senioren2 x 2, Trainen / spelen wedstrijd gericht
 14.30 – 18.00 uurSenioren D + HVrije inloop
2 en 312.30 – 14.00 uurJeugdVrije inloop
 14.00 – 18.00 uurSenioren D + HVrije inloop

Afhankelijk van de veldbezetting + einde competitie kunnen er aanpassingen plaatsvinden. Wij zijn hierin flexibel zodat zowel partijtjes als trainingsgericht beachen aan bod kunnen komen. Mogelijk dat op enkele zondagen er een Workshop of Beach trainerscursus wordt gegeven. Het eerste voorstel hiervoor is 29 Mei, waarbij we dit zoveel mogelijk zullen combineren met het bovenstaande schema.

Ander clubgebouw

Helaas zal niet alles meer gaan zoals het de laatste jaren. De samenwerking tussen Stichting Clubhuis Wiko en Stichting Beachvelden Winterswijk is beëindigd. Dit betekent dat wij ons op een andere wijze moeten zien te redden, en hebben we onderstaande zaken via Hockeyclub Avanti kunnen regelen:

  • Kleedkamers zijn beschikbaar om naar het toilet te gaan en de bidon te vullen.
  • Stroom wordt deze week aangelegd zodat de koelkast weer in gebruik kan worden genomen, muziekbox en eventueel terrasverlichting aangesloten kan worden.
  • Eigen consumpties kunnen we daar verstrekken (Dit zal nog niet direct beschikbaar zijn).

Dit betekent dus dat je iets verder zal moeten lopen voor deze zaken. Wel hebben we ons eigen terras. Komende tijd zullen er nog wel meer zaken duidelijk gaan worden hoe het gaat lopen. Momenteel kunnen wij nog niet alles voorzien maar rekenen wel op jullie medewerking.

Afval: Binnenkort staat er een eigen afvalbak, maar deze is alleen voor restafval. Neem overig afval a.u.b. ook weer mee naar huis.

Daarnaast blijft het uiteraard mogelijk om velden te reserveren. Dit kan je overleggen middels een appje aan 06-10080787 of mail naar beach@wivoc.nl. Omdat we momenteel nog niet weten wanneer de handbal gebruik gaat maken van de velden is het niet mogelijk een vast moment te reserveren voor een langere periode.

We zien jullie graag op het zand!

Heidy, Koos en Geert

Terug

Delen