Skip to main content

Nipt verlies Skopein Wivoc Heren 1

In een gelijk opgaande wedstrijd tegen het Needse Elite Dynamo zijn de heren van Skopein Wivoc er niet in geslaagd een zesde wedstrijd op rij in winst om te zetten. De wedstrijd kenmerkte zich door de vele pieken en dalen aan beide zijden van het net. In de eerste set waren de mannen uit Winterswijk duidelijk de bovenliggende partij. Een eenvoudige setwinst werd gepakt met 19-25. Heel anders pakte de tweede set uit. Nu was het de ploeg uit Neede die het spel bepaalde en de setwinst met 25-17 naar zich toetrok. In de derde set waren de beide ploegen aan elkaar gewaagd. In de begin fase nam Dynamo een voorsprong (14-9). Vanaf dit moment ging de wedstrijd gelijk op en kwamen de mannen van Skopein Wivoc langzaam maar zeker naderbij. Bij de stand 20-20 waren beide ploegen weer in evenwicht. Meestal weten zij dan ook in de slotfase aan het langste eind te trekken maar dit keer waren dit de gastheren uit Neede (25-23). De vierde set was overduidelijk weer van Skopein Wivoc met een 15-25 setwinst. Een vijfde en beslissende set was noodzakelijk. Met een kleine achterstand voor de gasten werd voor de laatste keer van speelhelft gewisseld. Bij de stand 10-10 brak een spannende slotfase aan. Skopein Wivoc nam nog wel een 11-13 voorsprong maar kon niet voorkomen dat de setwinst met 15-13 en de wedstrijd met 3-2 naar het team van Elite Dynamo ging. Komende zaterdag staat de laatste thuiswedstrijd op het programma. Grol uit Groenlo komt naar de sport- en turnhal. Om 17.00 uur is de aanvang van deze wedstrijd waarin de mannen van Skopein Wivoc graag revanche willen nemen op de 4-0 nederlaag in de uitwedstrijd.