Skip to main content

Nog voldoende plek tijdens de beachsport-9-daagse

Nu de zon steeds meer zich laat zien neemt de behoefte om lekker buiten te sporten natuurlijk toe. Buitensporten kun je heerlijk doen op de beachvelden in Winterswijk. In de periode van 24 juni tot en met 2 juli staan er zeker 3 sporten op het programma namelijk voetvolley, beachvolleybal en beachhandbal. Beachtennis is nog niet helemaal zeker. Voor de eerste 2 genoemde sporten worden toernooien georganiseerd waaraan nagenoeg iedereen mee kan doen.

Op zaterdagmiddag 24 juni starten we rond de klok van 13.00 uur met voetvolley. Inschrijven kan voor zowel de prestatie- als recreatieklasse waarbij 3 tegen 3 en 4 tegen 4 gespeeld kan worden. Tot nu toe staat beachtennis voor zondag 25 juni op de planning maar of dit doorgang zal vinden hangt van een aantal externe factoren af. Maandagavond 26 juni rond 19.00 uur gaan de volleyballers van start. Gedurende 5 avonden is het de mogelijk voor 15 teams om zich in te schrijven in de diverse categorieën. Denk hierbij aan 2 tegen 2, 3 tegen 3 en 4 tegen 4, zowel voor dames-, heren- als mixteams.

Per avond zullen de winnaars bekendgemaakt worden. Beide toernooien zijn bestemd voor bedrijven, (buurt)verenigingen, vriendengroepen, instellingen etc. Door het sturen van een mail aan beach@wivoc.nl kun je een team (of meerdere) opgeven met vermelding van welke sport en welke categorie. Wil je eerste wat meer informatie dan kun je dit ook opvragen via de mail. De uiterste inschrijfdatum staat gepland op zondag 11 juni a.s.

Terug

Delen