Skip to main content

Ook dit jaar weer een “recreatief Beachtoernooi” in Winterswijk

Evenals vorig jaar zal er dit jaar ook weer een Beach toernooi zijn op de Beach velden in Winterswijk. Het succes van 2018 en de positieve reacties via o.a. de enquêtes zijn de basis voor een vervolg. In de week van 8 tot en met 12 juli (18.30 – 22.00 uur) zullen er op iedere avond de diverse wedstrijden in de verschillende klassen gespeeld gaan worden. Uiteraard zijn ook de diverse teams van de 8 samenwerkende Achterhoekse gemeenten weer van harte welkom. Titelverdediger Gemeente Bronkhorst heeft vorig jaar al toegezegd de beker te willen verdedigen. De (voorlopige) verdeling per avond ziet er als volgt uit:

Maandag, dinsdag en vrijdag: Mix 3×3/4×4

Woensdag : Heren/Dames 3×3/4×4

Donderdag : Gemeenten 3×3/4×4

Heren/Dames prestatie 2×2/3×3

Inschrijfgeld bedraagt € 15,- per team (te voldoen op de toernooi avond. Aanmelden kan via een bericht aan beach@wivoc.nl met vermelding van het niveau en bij een mix-team graag de voorkeursavond.

Overdag kunnen scholen tussen 10.00 – 15.00 uur gebruik maken van de velden door het aanvragen van een clinic. Afhankelijk van de gewenste duur en het aantal deelnemers wordt de bijdrage vastgesteld.

Terug

Delen