Skip to main content

Opnieuw ligt alles stil

Beste leden,

Gisteravond is het duidelijk geworden dat voorlopig ook de sportbeoefening in teamverband stilligt. Dus ook het volleyballen valt hieronder. Deze maatregel gaat vanavond om 22.00 uur in en geldt voor iedereen die ouder is als 18 jaar. Als bestuur, TC en corona-team zijn wij momenteel bezig om de gevolgen voor jullie als leden te inventariseren. Gaan we wel of niet doortrainen met de jeugd is eigenlijk de grootste vraag. Wij hopen vandaag of morgen hierover ons besluit met jullie te delen. Doortrainen in groepjes van 4 (incl. de trainer) vinden wij geen optie voor de senioren.

Op 26 oktober a.s. staat onze ALV gepland en deze kan gewoon doorgaan. Hierover is al overleg geweest met Ronald Sasbrink-Harkema. Uiteraard geldt dit voor de leden welke zich voor 12 oktober j.l. hebben opgegeven. We bekijken nog of we via live-stream deze vergadering met jullie kunnen delen.

Via onderstaande link lees je de informatie welke we gisteravond vanuit de Nevobo hebben ontvangen. https://www.nevobo.nl/nieuwsbericht/2020/10/13/volledige-competitie-tijdelijk-stilgelegd

Kijk regelmatig op onze website of Facebookpagina zodat je van het laatste nieuws op de hoogte bent.

Terug

Delen