Skip to main content

Opnieuw maximale score voor Skopein Wivoc Heren 1

Na 3 wedstrijden, 2x competitie en 1 x beker, geen enkele set tegen te hebben gekregen was ook tegen Victoria de doelstelling om opnieuw 5 punten te behalen. Ondanks wat kleine blessures in de selectie van Skopein Wivoc gingen ze in de eerste set zeer voortvarend van start. Door een goede servicepass konden de middenaanvallers  goed in stelling worden gebracht en ook de buitenaanval overklaste de blokkering, resulterende in een zeer overtuigende 25-11. De ondertussen wakkere tegenstander schroefde de servicedruk wat op maar toch werd al snel een voorsprong van 5 punten verkregen die gaandeweg niet meer werd weggegeven: 25-21. De altijd lastige derde set bleek bijna een kopie van de eerste. Overtuigend aanvalsspel op buiten en midden ondersteund door een degelijke passing zorgden voor een 25-13 winst. De vierde set bleek allemaal wat moeizamer te gaan. Pas op 19-19 werd voor het eerst de achterstand weggewerkt en meteen werd overtuigend afgerekend met de tegenstander: 25-19. De vijf punten zijn opnieuw binnen. Concurrent Orion heeft 2 punten gemorst en ook Gemini pakte de maximale score. Daarmee blijft het erg dicht bij elkaar in de promotieklasse. Op 13 januari speelt Skopein Wivoc H1 uit tegen Tornax de tiende wedstrijd van het seizoen.