Skip to main content

Opnieuw overwinning Skopein Wivoc Heren 1

Afgelopen vrijdagavond moesten de heren van Skopein Wivoc naar Harreveld om daar wederom tegen KSH te spelen. Dit was de tweede wedstrijd binnen 6 dagen dat beide ploegen elkaar ontmoette. In de thuiswedstrijd waren de Winterswijkers al met 4-0 te sterk voor de mannen uit Harreveld maar ze werden gewaarschuwd om deze tegenstander niet te onderschatten. Zowel de eerste als tweede set gingen gelijk op waarbij de eerste set met 22-25 werd gewonnen door Skopein Wivoc en de tweede set ging naar een zeer spannende slotfase met 31-29 naar de thuisploeg. Ook de derde set liet twee gelijkwaardige teams zien. Beide coaches gebruikten de beschikbare time-outs en ook de nodige spelerswissels. In de slotfase toonde Skopein Wivoc opnieuw dat zij de betere ploeg waren. (21-25) In de beginfase van de vierde set was het alleen maar Skopein Wivoc dat scoorde. Een mooie reeks van goed geplaatste opslagen van Nivard Koskamp en diverse goede blokacties leverde voor de gasten uit Winterswijk een 2-13 voorsprong op. KSH wenste zich niet bij de nederlaag neer te leggen en vocht zich terug. Bij de stand 16-16 waren beide ploegen weer in evenwicht. Toch waren het de mannen van Skopein Wivoc die in de slotfase de setwinst met 17-25 veilig wisten te stellen. Door deze 1-3 overwinning staan de heren op een mooie vierde plek met een gelijk aantal punten als Favorita maar met één wedstrijd minder gespeeld. Donderdag a.s. spelen de heren om 20.30 uur in Doetinchem tegen Seesing Personeel Orion heren 3. Dit kan opnieuw een overwinning opleveren mits men ook nu weer voor de volle honderd procent voor de winst wil gaan.