Skip to main content

Opnieuw verlies Skopein Wivoc heren

Nadat de laatste wedstrijd voor de “winterstop” werd verloren wisten de heren in de eerste wedstrijd in 2017 ook niet in winst om te zetten. Tegenstander Kerkemeijer Gemini uit Borculo was duidelijk te sterk ondanks het feit dat zij maar een erg smalle basis hebben van 7 spelers terwijl Skopein Wivoc over 10 spelers kan beschikken.

Eigenlijk was vanaf het begin van de wedstrijd de thuisploeg te sterk. Met diverse series van goed geplaatste opslagen en de vele snelle aanvallen over het midden wisten zij al ruime voorsprong op te bouwen elke ook niet meer uit handen werd gegeven ( 25-17).

Ook in de tweede set was de ploeg uit Borculo duidelijk een maatje te groot voor de heren van Skopein Wivoc (25-11).

In de derde set ging de strijd redelijk gelijk op, maar ook in deze set trok Gemini aan het langste eind (25-22).

Bij Skopein Wivoc leefde nog even de hoop op een setwinst in de vierde set maar aan deze illusie maakte Gemini snel een einde. Met een 25-15 setwinst was de 4-0 overwinning voor de thuisploeg een feit.

Zaterdag a.s. zullen de heren van Skopein Wivoc uit een heel ander vaatje moeten tappen om de thuiswedstrijd tegen Vios Eefde in winst om te zetten. Aanvang 17.00 uur in de Sport- en Turnhal.