Skip to main content

Oproep Nevobo: steun jouw club

Beste volleyballer,

We missen onze sport. We missen de volleybalclubs waar we het seizoen niet kunnen afmaken. Waar we nu niet samen de zaal of het zand kunnen betreden. Of de zesde set met elkaar beleven.
 
Gelukkig ontstaan er vanaf morgen (woensdag 29 april) door de aangepaste maatregelen voor de jeugd weer eerste mogelijkheden om (buiten) te (beach)volleyballen. Voor velen blijft het voorlopig echter nog een volleyballoze periode. Dat is voor jou als volleyballer vervelend, maar ook voor de vereniging waar je deel van uitmaakt. De maatregelen om het coronavirus te bestrijden begrijpen we allemaal. We moeten hier samen doorheen om onze gezondheid te kunnen waarborgen, zodat we (als de omstandigheden het toelaten) straks ook weer onze geliefde sport kunnen beoefenen.
 
Jouw vereniging, waar je in de zaal speelt, of waar je beacht, heeft in deze periode wel haar vaste lasten, zoals de zaal- of terreinhuur, onderhoud van de beachvelden en de kosten voor de trainers.
 
Volleybal is bij uitstek een sport waarin je samen de strijd aangaat. We hebben elkaar nodig om straks na deze periode weer te kunnen volleyballen zoals we het met z’n allen gewend waren en weer zo graag willen. We vragen je daarom jouw vereniging te blijven steunen. Dat kan door lid te blijven van jouw club, maar ook door sponsoren van jouw vereniging juist nu te ondersteunen.
 
Blijf gezond en zorg voor elkaar.
 
Met sportieve groet,
 
Guido Davio, Michel Everaert, Joop Alberda
 
Directie Nevobo

Celeste Plak, Thijs ter Horst, Alexander Brouwer, Madelein Meppelink, Peter Blangé en vele andere (oud) topspelers weten waar zij de basis voor hun carrières gelegd hebben. Ook zij hebben een boodschap aan jou.
Terug

Delen