Skip to main content

Overwinning in Bredevoort voor Skopein Wivoc Heren 2

Zaterdag 13 januari speelde Skopein Wivoc Heren 2 een uitwedstrijd tegen Brevolk Heren 1 uit Bredevoort. Waar spelverdeler John nog steeds geblesseerd is werd de taak waargenomen door Lars.

Door een goede servicedruk in de eerste set werd er al gauw een voorsprong genomen in deze set. Deze werd niet meer uit handen gegeven waardoor de eerste set met 25-22 werd gewonnen.

De tweede set was een kopie van de eerste set. De pass werd goed verzorgt waardoor Lars goed kon variëren in zijn set-ups en de aanvallen ook goed werden afgemaakt. Deze set werd dan ook gewonnen met 25-20.

In de derde set waren de heren van Skopein Wivoc duidelijk beter. Er moest eerst een achterstand van 4-1 weggewerkt worden. Dit werd door de heren goed opgepakt na een time out. De pass was prima en zeker in de blokkering stond Skopein Wivoc zijn mannetje. Bij de stand van 17-9 werd onze stand-in Mark Dijkman van Heren 3 ingewisseld voor Roel. Deze set werd dan ook gewonnen met 25-14.

De 4 punten waren al in de pocket. Maar gezien de stand op de ranglijst van Brevolk moesten er eigenlijk 5 punten mee naar huis genomen worden. Zo gezegd zo gedaan, met Mark in de basis in de vierde set, werd ook deze gewonnen. Deze set werd dan ook gewonnen met 25-21 en het beslissende punt in deze set werd gescoord door onze stand-in Mark Dijkman.

Al met al een verdiende 4-0 overwinning voor de heren van Skopein Wivoc. Met 32 punten uit 11 en een wedstrijd minder gespeeld staan we op een 6e plaats in de 1e klasse. A.s. zaterdag staat de altijd moeilijke thuiswedstrijd op het programma tegen de heren van Avanti uit Lochem.