Skip to main content

Recreanten Mix 3 promoveert tijdens de laatste ronde van de Lettercompetitie

Op dinsdag 14 maart mochten 3 recreanten mix teams van Skopein Wivoc naar Borculo voor de 4de en laatste ronde in de lettercompetitie. Mix 3 kwam uit in poule B, Mix 1 kwam uit in poule 3 en Mix 2 kwam uit in Poule D. Inzet van de avond, nog 1x lekker spelen en proberen te promoveren.

Verslag van Mix 3

Mix 3 begon de eerste wedstrijd tegen Dio Gelselaar 1. In de eerste set begonnen we goed en de kleine voorsprong die we al snel hadden konden we vast houden. Na 13 minuten spelen wonnen we de set met 19-15. De 2de set begonnen we minder goed en al snel stonden we 5 punten achter. Dit verschil bleef tot een minuut of 3 voor het eind, maar door een goede opslag reeks wisten we de set uiteindelijk te winnen met 20-17!

Na een half uurtje rust mochten we aantreden tegen Orion 1, een sterke en tactisch goede tegenstander die het ons moeilijk wist te maken. De eerste set wisten we met goed spel te winnen met 22-17. Helaas keken we in de 2de set al snel tegen een achterstand aan die we deze keer helaas niet goed konden maken, waardoor we de set verloren met 16-23.

In ons schema volgt weer een half uurtje rust voordat we begonnen aan de laatste wedstrijd tegen Brevolk 1. De eerste set gaat lang gelijk op, maar maken we in de laatste minuten het verschil waardoor we de set wisten te winnen met 20-17. In de laatste set van de avond beginnen we sterk en staan al snel met 8, en uiteindelijk zelfs 11 punten voor. We maakten het in de laatste minuten nog even spannend door 7 punten op rij tegen te krijgen, maar gelukkig wisten we het tij te keren en de laatste set ook te winnen met 20-15.

In de kantine wordt de uitslag van de avond bekend gemaakt: Mix 2 weet zich met een 3de plaats te handhaven in Poule D. Mix 1 wordt helaas 4de waardoor ze terug moeten naar poule D en Mix 3 wordt eerste en promoveert naar de hoogste poule.