Skip to main content

Revanche voor Skopein Wivoc heren 1

In de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen hebben de heren van Skopein Wivoc sportief revanche genomen op een eerdere nederlaag in de uitwedstrijd tegen Grol. In de eerste set gingen beide ploegen gelijk op waarbij Grol in de slotfase een 20-23 voorsprong niet in de setwinst kan omzetten. Het waren toch de mannen van Skopein Wivoc die met een 28-26 setwinst er van door gingen. Met deze setwinst was de vierde plaats op de ranglijst zeker gesteld. In de tweede set was het de thuisploeg die telkens een kleine voorsprong had. Dit leverde ook een spannende slotfase op. Maar opnieuw was het team van trainer/coach Geert Beijers te sterk voor de ploeg uit Groenlo (25-21) De beruchte of bekende derde set was ook in deze wedstrijd aanwezig. De heren van Skopein Wivoc leken volledig verlamd en keken al snel tegen een 0-6 achterstand aan. Deze werd in de loop van de set alleen maar groter. De ploeg uit Groenlo won dan ook deze set met maar liefst 14-25. In het begin van de vierde set wisten de mannen van Skopein Wivoc het initiatief naar zich toe te trekken, maar Grol gaf zich niet zo maar gewonnen. In een spannende en soms rommelige slotfase trok de thuisploeg met 26-24 aan het langste eind en wist een 3-1 overwinning veilig te stellen. Zaterdag a.s. wacht de laatste wedstrijd van dit seizoen. De mannen van Skopein Wivoc spelen om half twee in Duiven tegen de mannen van Reflex 2. Beide ploegen kunnen vrijuit spelen omdat er eigenlijk niets meer te halen valt als alleen een overwinning.