Skip to main content

Skopein Wivoc 1 rayonkampioen op CMV niveau 4

Zaterdag 22 april waren de rayonkampioenschappen van Rayon Aalten niveau 4 en 5 in Vragender. Er hadden zich 8 teams geplaatst voor deze wedstrijden, daarvan waren er maar liefst 3 van Skopein Wivoc. In de poule fase werd er gestreden in 2 poules van 4 teams.

Skopein Wivoc 2 en 3 zaten bij elkaar in de poule. Er werd goed gespeeld, maar voor Skopein Wivoc 3 zat er na het kampioenschap van vorige week helaas niet meer in. Skopein Wivoc 2 had daarentegen 2 wedstrijden gewonnen en 1 gelijk gespeeld en daarmee waren ze door naar de halve finale. De jongens van Skopein Wivoc 1 speelden in de andere poule. Zij speelden erg goed mede dankzij de hulp van enkele meiden van de andere teams vanwege het uitvallen van Tim tijdens de eerste wedstrijd. Ook zij hadden 2 wedstrijden gewonnen en 1 gelijk gespeeld.

In de halve finale werd het extra spannend want behalve 2 teams van Skopein Wivoc waren er ook 2 teams van Longa ’59 door. In de halve finale bleken beide teams van Skopein Wivoc tegen elkaar te moeten spelen. Na een zeer spannende eerste set trok Skopein Wivoc 1 aan het langste eind. Ook de 2e set waren de jongens en Ivy net iets sterker dus door naar de finale!

In de finale kwamen we uiteraard een team van Longa ’59 tegen. De eerste set werd overtuigend gewonnen door onze jongens en Ivy. Bij de 2e set kwamen de zenuwen toch om de hoek kijken en kwamen de meiden van Longa ’59 zeer sterk terug. Het publiek stond op de banken, maar dat hielp net niet genoeg waardoor deze set toch werd verloren. Dus toen moest er een beslissende 3e set gespeeld worden tot de 15 punten. Gelukkig waren ze toen weer wakker geschut en gingen ze weer spelen zoals in de eerste set. Na een sterk begin werd het aan het eind toch nog spannend, maar uiteindelijk wonnen ze.

De meiden van Skopein Wivoc 2 mochten tegelijkertijd ook nog de troost finale spelen om de 3e plek. Gelukkig hadden ze zich op tijd herpakt en na een spannende 1e set die werd gewonnen, lieten de tegenstanders het hoofd hangen en wonnen onze meiden ook de 2e set. Daarmee werden ze verdiend 3e.

Tijdens de prijsuitreiking waren er dus 2 prijzen voor Skopein Wivoc. Voor beide teams een mooie medaille en voor de winnaars ook nog een beker.
Voor Skopein Wivoc 1 betekent het feit dat ze kampioen zijn geworden dat ze zich geplaatst hebben voor de Regiokampioenschappen CMV regio Oost in Borne op 6 mei aanstaande. Het seizoen is dus nog niet ten einde.

Terug

Delen