Skip to main content

Skopein Wivoc 50 jaar

Op dinsdag 29 augustus 1967 is Wivoc ontstaan door een fusie van twee Winterswijkse volleybalverenigingen Dis en Wenters. Om dit 50 jarige bestaan te vieren, is na de ledenvergadering eind 2015 een jubileumcommissie samengesteld bestaande uit 6 leden. Tijdens het eerste overleg zijn een aantal ideeën op papier gezet over de invulling van deze speciale dag. Er moest natuurlijk ook een datum geprikt worden, want 29 augustus valt 50 jaar later ook weer op een dinsdag, en dat is niet de beste dag voor een feest. Daarom is besloten om het 50 jarig jubileum op zaterdag 2 september 2017 te vieren met een gezellige en sportieve dag.

Activiteiten

Overdag zijn er verschillende activiteiten op sportpark Jaspers. De activiteiten vinden plaats rondom de beach-, korfbal- en hockeyvelden. We beginnen om 11 uur met een 6 kamp waar de jeugdspelers samen met hun broertjes en zusjes in teams deel kunnen nemen aan diverse spellen. Een deel van de spellen zijn volleybal gerelateerd en worden rondom de Nevobo volleybalbus gespeeld. Daarnaast zijn er diverse activiteiten gericht op een goede samenwerking. Deze spellen worden ondersteund door Wouter Beijers van Lifetime Xperience. Rond 15 uur zal de prijsuitreiking plaatsvinden.

Vanaf 13 uur worden er volleybalwedstrijden op de beachvelden gespeeld. Senioren, recreanten en oud-leden kunnen de competitie dan met elkaar aangaan. We spelen alle wedstrijden 4 tegen 4 en proberen de teams op niveau in te delen. Je kunt je opgeven als dames, heren of mix team door een mailtje te sturen naar wivoc50jaar@outlook.com. Geef in de mail een team naam, niveau en samenstelling aan zodat we jullie zo goed mogelijk in kunnen delen. Opgeven is nog mogelijk tot 31 juli.

Vanaf 15 uur is er in de kantine van korfbalvereniging Wiko een reünie voor oud-leden, sponsoren en andere belanghebbenden. Tijdens de reünie worden beelden getoond van 50 jaar Skopein Wivoc, maar er is ook tijd om gezellig bij te praten en de laatste wedstrijden op de beachvelden te bekijken. We hopen veel oud-leden te mogen verwelkomen tijdens deze gezellige middag. Rond 17 uur is de prijsuitreiking van het beachvolleybal toernooi en rond 18 uur worden de festiviteiten op sportpark Jaspers afgerond.

Feest

De jubileumdag wordt uiteraard afgesloten met een knalfeest, waar we met zijn allen proosten op het 50-jarig bestaan. Deze avond wordt gehouden bij The Gallery van 20:30 tot 00:30 uur en is voor oud-leden, senioren en recreanten teams. Tijdens de feestavond zal ook hier beeldmateriaal van de afgelopen 50 jaar worden getoond. Dit beeldmateriaal zal na de feestavond (ook) beschikbaar komen op de website. Heb je je nog niet opgegeven, dan kan dat nog door een mailtje te sturen naar wivoc50jaar@outlook.com, Bij opgave via de mail kun je de 5 euro voor de entree overmaken op NL62RABO0371270707 (o.v.v. jubileumfeest + naam). Zodra beide binnen zijn zetten we je op de gastenlijst.

Beeldmateriaal

Mocht u nog foto’s, filmpjes of shirts van Skopein Wivoc hebben dan kunt u contact opnemen met de jubileumcommissie via wivoc50jaar@outlook.com. Wij willen deze graag tonen tijdens de reünie en de feestavond. We zoeken vooral beeldmateriaal uit de jaren 80 en 90.

Terug

Delen