Skip to main content

Skopein Wivoc D1 pakt eerste 5 punten

Zaterdag 20 oktober stond DIOS D1 uit Dinxperlo op het programma voor de Winterswijkse volleybal dames. De Topper van de Week was: Diede Verhoef. Een enthousiaste meid, die de bal een tijdje in het spel hield.

De 1e set begon goed en al gauw stond Skopein Wivoc D1 met 8-2 voor. De dames van trainer Wilhelm de Ruiter bleven DIOS D1 steeds een stapje voor. Deze set werd met veel enthousiasme en inzet gewonnen met 25-16. 1-0 Skopein Wivoc D1!

De 2e set begon lastig voor Skopein Wivoc D1. Men speelde niet het eigen spelletje en kwamen daardoor op een achterstand van 9-15. Toch wist Skopein Wivoc D1, met heel veel doorzettingsvermogen, in te lopen tot 17-17. Het werd zelfs nog 22-17. Richting het einde van de set wist DIOS D1 ook nog wat punten te pakken. Het werd nog even spannend, maar er werd met 25-23 gewonnen door Skopein Wivoc D1.

De 3e set leek erg op de 1e set. Er werd goed gespeeld en er werden veel mooie punten gemaakt. Er was veel enthousiasme en sfeer, zowel in het veld, als op de tribune. Wat fijn zo’n trouw publiek. Eindstand 3e set: 25-17.

Dan de 4de set. Door wat gebrek aan concentratie verliep het begin van deze set iets minder, maar men wist bij te blijven tot 15-15. Na een peptalk van de trainer, werd de concentratie herpakt en werd er weer gevolleybald! Er werd door hard werken een mooie voorsprong opgebouwd, wat resulteerde in een overwinning van 25-19. 4-0 winst voor Skopein Wivoc D1! Dat betekent 5 punten in de pocket en op naar de volgende wedstrijd!

Door deze overwinning stijgt Skopein Wivoc D1, in de Promotieklasse, naar een 2e plek op de ranglijst.