Skip to main content

Skopein Wivoc D1 wint met 1-3 in Laren

De dames van Skopein Wivoc zijn dit nieuwe jaar vol goede moed begonnen aan het vervolg van de competitie.  De wedstrijd in Laren was vrijdagavond 12 januari tegen de dames van VV Forza. De eerste set ging het gelijk op, er werd veel en goed aangevallen. Ook lieten beide teams goed verdedigd werk zien. Wivoc trok aan het langste eind en de set eindigde in 22-25.

De tweede set verliep voor de dames van Wilhem de Ruiter minder goed. Forza kwam meer aan het volleyballen. Daar had Skopein Wivoc D1 even geen antwoord op. Milou van Dam raakte geblesseerd, toen zij de bal op een bijzondere wijze redde. Dit werd door het team goed opgepakt, maar helaas was het niet genoeg om de tweede set te winnen. Deze werd verloren met 25-14. Bij een 1-1 in sets wisten beide teams dat er wat moest gebeuren.

In de derde set kwam Skopein Wivoc D1 meer aan het aanvallen. De gaten in het veld van de tegenstander werden goed gevonden. De punten waren voor Wivoc. Eindstand 3e set: 18-25  In de 4e set werden er lange rally’s gespeeld De dames van Wivoc wonnen veel van deze rally’s.  Eindstand 4de set: 16-25.

Het was een erg leuke wedstrijd. Het fanatisme droop er van af. Zowel in het veld als langs de kant!