Skip to main content

Skopein Wivoc Dames 1 komt niet voorbij Longa’59

Donderdag 29 maart had Skopein Wivoc Dames 1 wedstrijd tegen Longa’59 Dames 1 in Lichtenvoorde. Longa’59 en Skopein Wivoc stonden onder elkaar met hetzelfde aantal punten. De dames van Skopein Wivoc wisten dus dat het een spannende wedstrijd ging worden.

De eerste set ging gelijk op tot aan 20-20. De dames van Longa’59 trokken aan het langste eind en wonnen de eerste set met 25-21.
De tweede set begonnen ze met de zelfde opstelling als de eerste set. Maar helaas verloren ze deze set ook, met 25-17.

In de derde set begon Skopein Wivoc met een andere opstelling. Trainer/coach Wilhelm de Ruiter besloot te beginnen met een andere spelverdeler. Deze set begonnen de dames goed, ze liepen steeds iets verder uit. De dames van Skopein Wivoc wonnen deze set dan ook met 21-25.

Wilhelm de Ruiter zegt altijd: een wedstrijd kan bestaan uit 5 sets.
Dus de Skopein Wivoc Dames gingen de vierde set dan ook het veld in met als doel om er een vijfde set uit te halen. Dit lukte helaas niet, want de vierde set verloren de dames van Skopein Wivoc met 25-13. Eindstand 3-1 overwinning voor Longa’59.

Teleurgesteld reden de dames van Skopein Wivoc weer terug naar Winterswijk. Over een paar weken speelt Skopein Wivoc Dames 1 nogmaals tegen de Lichtenvoordese dames. Dan hoopt Skopein Wivoc te laten zien wat ze werkelijk in huis hebben!

Terug

Delen